City of Bones - Csontváros szerepjáték

Cassandra Clare Végzet Ereklyéi c. könyvsorozatán alapuló szerepjáték.
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Clary Fray

Clary Fray
~admin~

~admin~


TémanyitásTárgy: Utcák    Hétf. Szept. 12, 2011 4:44 am

A New York-ot átszelő utcák hálózata
Vissza az elejére Go down
http://cityofbones.secrets-stories.com

Lillyanna Blackwood

Lillyanna Blackwood
~árnyvadász~

~árnyvadász~

₰ kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Utcák    Kedd Okt. 02, 2012 4:12 am

- Nem terveztem el előre - néztem mélyen a szemébe - nem szokásom a csonkítás.
Mikor láttam, hogy Richard hitetlenkedve felvonja a szemöldökét, arra a kijelentésemre, hogy minden férfi engem akar csak önelégülten elmosolyodtam.
- Nem hazudok! - lábujj hegyre álltam és úgy lépkedtem előre - Egy Blackwood sosem hazudik, rosszat tenne a karmánknak!
- Szóval most már nagyképű -
mutattam a az ujjamon a negyedik sértő megjegyzést - mindig így udvarolsz vagy ezt csak nekem tartogatod?
- нем, но Я говорю по-русски -
ismételtem meg magam, mikor nem értett meg - azaz "nem, de egy kicsit oroszul". Érted? - vigyorogtam rá.
Richard szintén kelletlenül nézett végén magán, megállapítva, hogy tényleg egy vakolat kosz ragadt ránk.

- Az intézetbe? - néztem rá csillogó szemekkel és rögtön megindult a park kijárata felé - Mennyünk! Siess már! - kiáltottam vissza neki és még a csupasz lábfejembe vágó kövek sem tudtak megakadályozni. Az Intézet az álmom, az a hatalmas épület, tele árnyvadászokkal és könyvekkel. Egy szeletnyi Idris New Yorkban.
- Egy lánynak ruha az élete - mondtam neki kioktatóan, amikor Megan nyafogásairól tett említést - Ez olyan mint nektek a... - egy pillanatig kerestem a megfelelő szót aztán mindentudóan pillantottam Richre - mint nektek az a bizonyos dolog odalent!
Magabiztosan, direkt riszálva magam indultam meg az utcán nem is törődve vele, hogy jó néhányan megbámuljak illetlen öltözetem. Hirtelen egy erős kéz ragadott meg és Richard maga felé fordított.
- Persze! - bólogattam, mintha ez eddig nem lett volna egyértelmű - Okos tóni szerinted mégis hova rohanok így! Jól esne már egy meleg fürdő arról nem beszélve, hogy megígérted, hogy elviszel az intézetbe!
Richard megindult mutatva az utat én pedig most kivételesen jól nevelten követtem. Az Intézet pillanatnyilag megéri ezt.
Vissza az elejére Go down

Richard Shade

Richard Shade
~árnyvadász~

~árnyvadász~

₰ kor : 25

TémanyitásTárgy: Re: Utcák    Szer. Okt. 10, 2012 7:35 am

Valamiért ùgy éreztem, hogy Lilly nem teljesen őszinte. Nem tudom miért éreztem, de tudtam, hogy előre eltervezte ezt a csináljunk keresztapát abbòl a bizonyos vadbarombòl akciòt. Nem sokkal ez után azt is letagadta, hogy hazudott nekem. Mert.nem hevert minden férfi a lába elòtt. Nálam egy időre eljátszotta a kártyáit, ha ezt nem is mutatom ki.
- Tévedsz. Èn nem vagyok oda érted. Akkor nem így kezelnélek ahogyan kost ezt elhiheted.- kacsintok rá. Lehet, hogy rém aranyosnak tartittam, de mindent tönkretett az előbbi akciòjával. Mert azért még mindig férfi vagyok, s éhrzékenyen érintenek bizonyos pontok. Igazábòl, nagyon kevés dolog érint érzékenyen Például ha... a szemeim lassan kikerekedtek, majd a zsebembe nyùltam. Az édesanyámròl készült fénykép teljesen elázott, összemosódtak a színek is.
- Ó, a jò életbe. Látod ezért nem kellett volna engem is a vízbe rùgni.- szidom meg Lillyt egy kicsit. Persze a végén már én is vissza akartam vágni a lánynak, szòval az én hibám is volt, hogy elázott az egyetlen fényképem az édesanyámròl. Kissé szomorkodva simítgattam ki a gyűrött kép széleit, megpròbáltam valamennyire rendbe hozni, deez a kép már teljesen tönkre ment. Majd körbenézwk a szobámba, hátha találok még egyet, de ennek kicsi az esélye.
- Megyek már, ne üvölts. Amùgy meg csak annak udvarolok akinek lehet. Neked viszont nem lehet, vagyis nekem nem hagyod. Nem is tudom ki akar visszautasítani. Minek törném maam?- hùzom fel magasra az egyik szemöldökömet, majd figyeltem ahogyan a csajos dolgokròl dumál. Nem különösebbben érdeelnek a női témák, de ezek szerint ezzel egyedül vagyok a jelen pillanatba.
- Rendben gyere. El ne ereszd a kezem, még a végén elveszel nekem itt, s akkir kereshetlek meg. Ja és ne riszáld már ennyire magad. Közönséges.- oktatom ki mosolyogva a lányt. Ùt közben megláttam egy viràgáurst, kék ròzsát osztogatva. Gyorsan előkerestem a pénztàrcámat, akartam egyet venni Lillynek mindenképp. Ha én nem vagyok jò neki, majd a ròzsák jòk lesznek, amiket adok neki. Odamentem hozzá, a kezébe nyomva a virágot.
- A legszebbet a legszebbnek.- vigyorodok el, s bòkoltam neki egy kicsit, mert nagyon emlegette, hogy furcsa az udvarlási technikám. De én már csak ilyen vagyok. Továbbsétáltunk, majd az Intézetnél megálltam.
- Tudod, akár itt is élhetnél, mint egy rendes árnyvadász.- mondom, majd brlöktem a kaput, s félreálltam, hogy előre mehessen.
// A következő.posztot, már írhatod az Intézetbe.Razz//
Vissza az elejére Go down
http://www.simpleplanforever.fanoldal.hu

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Utcák    

Vissza az elejére Go down
 

Utcák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
City of Bones - Csontváros szerepjáték :: Csábít a felemelkedés :: New York :: Belváros-