City of Bones - Csontváros szerepjáték

Cassandra Clare Végzet Ereklyéi c. könyvsorozatán alapuló szerepjáték.
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Rosie Blackangel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Rosie Blackangel

Rosie Blackangel
~boszorkánymester~

~boszorkánymester~


Rosie Blackangel Empty
TémanyitásTárgy: Rosie Blackangel   Rosie Blackangel Icon_minitimeCsüt. Jún. 14, 2012 6:53 pm

Rosie Blackangel Ali2_www.kepfeltoltes.hu_

About me

név :: Rosie Blackangel
kor :: 154
faj :: Boszorkánymester

My personality

Az éljünk a mának csoportja közé tartozom. Nem szeretek egy napnál távolabb tervezni. Szeretem, ha minden jön és megy. Élvezem az életet, és az nem én lennék, ha azt mondanám: nem érek rá. Mindig (legalább is a lehető legtöbbször) elmegyek a Magnus Bane által szervezett partikra. Bár ő nem hiszem, hogy ismer – mert nem ismerhet mindenkit a bulijaiból.
Élvezem, hogy különös képességekkel rendelkezem. Bármikor képes vagyok a fantáziámra bízni, hogy mi fog belőle kisülni. Mindig is tele voltam fantáziával, de így legalább életre is tudtam kelteni, ha nagyon akartam.
Nem igazán érdekel a klávé, vagy akár a sötét oldal. De ha választani kéne, inkább a klávé. Bár még sosem kellett semelyikük pártjára állnom, talán ezután se kell. Tudom, hogy boszorkánymester vagyok, de élvezem is. Hamar rájöttem erre, de volt is segítségem, hogy ezeket megtanuljam. Néha én is szívesen megkeresném a Fehér Könyvet. Elvégre is jó valamire, nem? Sok benne az igézet, és sokat lehetne belőle tanulni. De aztán egy idő után mindig rájövök, hogy úgysem találom meg.
Különlegességem, hogy van szárnyam. De el tudom rejteni, és általában meg is teszem. Nem sokszor használom ki, hogy az emberek ne lássanak. Szeretem, ha nem néznek levegőnek! Szeretem, ha felfigyelnek rám, baj?
Egy ideig a mondénokkal – és egyéb tűrhető lényekkel – jóba vagyok, de ha elegem van belőlük, akkor viszonzom azt a kedvességet, amit ők adtak… vagy éppen lelépek. Az attól függ, hogy éppen milyen kedvem van.

My story

Olvastam egy éppen aktuális, és unalommentesítő újságot, miközben frissen idevarázsolt almát ettem. Azt nem tudom, hogy honnan jött ide, de csak nem tűnik fel valakinek, hogy egy szem almát elraboltam tőle. Egy pillanatra az előttem lévő kutyára néztem, aki nem más volt, mint Teddy, egy fehér westie. Nem volt különös képessége, de így is nagyon szerethető.
- Unatkozol? – kérdeztem meg tőle, mire ő kezdett reménykedni, hogy kap egy falatot. A szép barna szemeivel nem is volt nehéz elérni, de most én akartam almát enni!
Kinéztem az ablakon, és néztem az éppen felkelő várost. Mire ezek a mondének fölkelnek, én már tízszer körbefutnám ezt az épületet. Pedig nem kicsi. Egy emeletes ház, második szintjén élek. Bár az én lakrészem nem nagy, de az egész épület megfelel akkorának.
- Akkor most mesélek neked egy történetet – kezdtem bele. A kutyámnak is tudnia kell egyszer, hogy mi vagyok. Előbb-utóbb úgy is megtudja. De ha már ő unatkozik, és én is, akkor már beszélgessünk.
Ránéztem, de ő még az almát nézte a kezemben.
- 1853-ban születtem… asszem. – kezdtem el mesélni és, mint ha értette is volna, hogy miről beszélek. Mintha kíváncsi is lenne – Londonban. Az apám egy démon, azt se tudom, hogy ki, hogyan néz ki. Anyám pedig szülés közben meghalt. Szívás az élet, tudom. De ott van Miss Leavey, neki köszönhetem, hogy itt vagyok. Ő egy boszorkánymester, ugyanúgy, ahogyan én is. Anyámnak volt a barátnője, és megígérte neki, hogy vigyáz rám ameddig kell. Cseperedtem, és Miss Leavey úgy nevelt, hogy már eredetileg is tudtam, hogy nem ő az anyám. Aztán… nem tudom hány éves lehettem, talán öt körül, megkérdeztem tőle, mi van a szüleimmel.

Az erős szél a hátamra borította hosszú hajamat. Én pedig felemeltem a szoknyám alsó szegélyét, hogy a szaladás közben ne legyen saras. Mert Miss Leavey megszidott múltkor is, hogy már a harmadik ruhát kell mosnia egy nap. Bizony azt is tudtam, hogy nem könnyű kimosni a koszt a ruhából puszta kézzel. Szaladtam Miss Leavey lakása felé, hogy hamarabb hazaérjek, mint jönne errefelé az eső.
Már messziről megláttam a hófehér házat, és lelassítottam, mivel az eső nem eredt még meg. Nem messze tőlem egy család sétált. Hasonló korú gyerekkel, mint én voltam. Az apuka éppen mondott valamit, amitől a kisfiú megölelte őt.
- Rosie! Gyere be, mert megfázol! – kiálltotta Miss Leavey, én pedig rögtön odamentem hozzá. Mielőtt becsukta volna az ajtót, még visszanéztem a családra. Annyira boldogok, és én egyedül vagyok.
- Miss Leavey! Kérdezhetek valamit Öntől? – fejemet fölemeltem, hogy lássam arcát. Kicsi voltam még akkor.
- Kérdezhetsz bármit, angyalom! – válaszolt, és én hátrapillantok… de az ajtón keresztül nem látom őket. Éppen ezért visszafordultam, és elkezdtem:
- Hol vannak az én felmenőim? – kérdeztem meg tőle. Nem akartam a szüleimnek nevezni, mert nem azok.
- Nos… erre a kérdésre nem számítottam, de gyere! Mesélek – látszott is rajta a meglepetés, és azon is biztos elgondolkozott, hogy elmondja-e vagy sem. Ám ahhoz én túlságosan is kíváncsian néztem rá.
Követtem amerre ment és leállt egy fali képnél. Felemelt, és megvárta, míg leesik: ő ott az anyukám volt…


- A többit körülbelül tinédzser koromban tudtam meg. Onnantól kezdve betanította nekem a lehető legtöbb igézettől kezdve a történetekig. Mikor látta, hogy menni fog magamtól is, elment. A többi boszorkánymestert ment segíteni. Én pedig eljöttem Amerikába. Talán csak pár hónapos voltál, mikor rád találtam. Kint voltál az utcán. Látszott rajtad, hogy nincs hova menned. Volt akkora lelkem, és beengedtelek hozzám. 7 év telt azóta, egyenlőre ennyit kell tudnod.

Other

play by :: Frankie Sandford
user :: régebben szerepjátékoztam, de az elmúlt félévben abbahagytam. Most újra játszani szeretnék!
Vissza az elejére Go down

Clary Fray

Clary Fray
~admin~

~admin~


Rosie Blackangel Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rosie Blackangel   Rosie Blackangel Icon_minitimePént. Jún. 15, 2012 12:32 am

Kedves Rosie!

Ó, egy boszorkánymester! Örülök, hogy bátorságot éreztél ehhez, és csak gratulálni tudok, mert nagyon érdekes előtörténetet hoztál össze. Természetesen elfogadva! Irány a játéktér!

• • •

Rosie Blackangel C10
Vissza az elejére Go down
http://cityofbones.secrets-stories.com
 

Rosie Blackangel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
City of Bones - Csontváros szerepjáték :: Az alászállás hivogat :: Elfogadott karakterlapok :: Boszorkánymesterek-